Prihranite pri nakupovanju na Glovoapp.com. Kode za popust, kuponi, cashback in druge akcijske ponudbe.

Glovo je priljubljena platforma za hitro dostavo, ki svojim uporabnikom nudi udobje naročanja hrane, živil in drugih izdelkov. Glovo promo koda je eden izmed načinov za prihranek. Te kode ponujajo popuste na naročila in so dostopne v aplikaciji, preko e-sporočil ali na spletnih straneh s kuponi. Poleg tega Glovo sodeluje v sezonskih akcijah, kjer so kode še posebej koristne, in zagotavljajo še večje prihranke.

Glovo promo koda za 12 € popusta

Veljavno do 30.04.2024

 

Na platformi Glovo vnesi Glovo promo kodo 9U2RAPL in prihrani. Ponudba se bo odprla v novem zavihku.

Kako prihraniti z Glovo promo kodo v praksi

Glovo je priljubljena dostavna storitev, ki omogoča hitro dostavo hrane, trgovskih izdelkov in drugih potrebščin. Ena izmed glavnih prednosti uporabe Glovo je možnost prihranka s Glovo promo kodo. Te promocijske kode nudijo popuste na celotno naročilo ali znižane cene za dostavo, kar je še posebej koristno v času posebnih promocij ali praznikov.

Glovo koda za popust je lahko dostopna preko različnih spletnih mest z kuponi, e-poštnih sporočil ali neposredno v aplikaciji Glovo (Glovo app). Uporaba kod je preprosta; ob zaključku naročila vnesete kodo in tako zmanjšate stroške vašega nakupa.

Da bi maksimalno izkoristili prednosti Glovo promo kod in Glovo kuponov, je priporočljivo redno preverjati aktualne ponudbe v aplikaciji in se naročiti na e-novice Glovo. Tako boste vedno obveščeni o najnovejših akcijah in popustih, ki vam lahko prihranijo denar pri vaših naročilih. Z uporabo Glovo ne prihranite le denarja, ampak tudi čas, saj vam izbrani izdelki pridejo neposredno do vrat.

Glovo ugodnosti

Glovo je več kot le dostavna služba. To je vaša rešitev za hiter in učinkovit nakup različnih izdelkov, brez da bi morali zapustiti udobje svojega doma. S platformo Glovo vam lahko dostavijo skoraj vse, kar potrebujete: od sveže pripravljenih obrokov iz vaših najljubših restavracij, do osnovnih živil iz lokalnih trgovin in zdravil iz lekarn ter celo elektronskih naprav.

Zakaj bi izbrali Glovo? Najprej, zaradi njegove hitrosti. Ko nekaj naročite, Glovo dostavljavci hitro odreagirajo in vaše naročilo dostavijo v najkrajšem možnem času. Drugič, raznolikost izdelkov je ogromna. Ali potrebujete sveže sestavine za večerjo, darilo za prijatelja ali nujno potrebujete zdravila? Glovo to vedno reši. Tretjič, aplikacija je uporabniku prijazna, kar omogoča enostavno naročanje.

In čeprav Glovo promo koda ni glavna značilnost, jih je včasih mogoče najti za dodatne prihranke. Te kode so lahko dostopne med posebnimi promocijami ali na partnerskih spletnih mestih.

Vse to dela Glovo nepogrešljivega partnerja za vsakodnevne potrebe. Ne glede na to, ali potrebujete hitro dostavo hrane ali nakupovalni izlet, vam Glovo pomaga prihraniti čas in energijo.

Glovo dostavljalec vam bo dostavil hrano pa tudi druge izdelke

Glovo aplikacija je uporabnikom prijazna in ponuja pester izbor izdelkov in storitev, prilagojenih njihovim potrebam. Storitev Glovo je na voljo v vseh večjih mestih v Sloveniji. Tako storitve Glovo Ljubljana, Maribor, Koper, Novo Mesto in drugje zagotavljajo:

 • Hrano: Glovo sodeluje z različnimi partnerskimi restavracijami Glovo, vključno z znanimi verigami, kot je McDonald's, ali manjšimi, kot so Nobel burek, Boul, Vivaldi picerija. To pa daje uporabnikom priložnost, da uživajo v svojih najljubših jedeh v udobju svojega doma. Posebej velja izpostaviti ponudbo Glovo Mcdonalds, predvsem izbor raznih popustov, ugodnosti in brezplačne dostave, ki jih lahko pogosto izkoristite ob naročilu McDonald's na platformi Glovo.
 • Živila: Preko platforme Glovo lahko uporabniki naročajo živila v lokalnih trgovinah partnerjev Glovo, kar omogoča hitro in udobno nakupovanje vsakodnevnih potrebščin.
 • Zdravila: Glovo dostava vključuje zdravila iz lekarn, kar uporabnikom zagotavlja varnost in enostavnost nakupa farmacevtskih izdelkov.
 • Druge izdelke: Glovo partnerji pokrivajo široko paleto kategorij, vključno z elektroniko, oblačili, izdelki za dom in več.

Glovo promo koda – kje jo najti

Kadar gre za prihranek denarja in učinkovitost, Glovo predstavlja odlično izbiro. Ta priljubljena dostavna aplikacija ne samo da prinaša vaše najljubše jedi in izdelke naravnost do vaših vrat, temveč tudi ponuja različne možnosti za prihranek s pomočjo Glovo promo kode (glovo promo code). Kako torej izkoristiti te ponudbe in prihraniti?

Najprej bodite pozorni na promocije znotraj same aplikacije. Glovo pogosto ponuja posebne popuste in promocijske kode za svoje uporabnike. Te promocije se lahko pojavijo ob praznikih, posebnih dogodkih ali kot del ekskluzivnih ponudb za zveste stranke.

Drugič: ne pozabite preveriti svoje e-pošte. Če ste se naročili na spletne novice Glovo, boste morda prejeli posebne kode in ponudbe neposredno v vaš e-poštni nabiralnik. Tako ne boste zamudili ekskluzivnih popustov in promocij.

Tretjič: obiščite spletne strani s kuponi in promocijskimi kodami. Te strani pogosto objavljajo aktualne Glovo promo kode, ki jih lahko uporabite pri vaših naročilih. Včasih lahko najdete tudi ekskluzivne ponudbe, ki niso na voljo drugje.

Četrtič, uporabite aplikacijo pametno. Nekatere kode veljajo za določene vrste naročil ali minimalne zneske nakupa, zato se prepričajte, da izpolnjujete pogoje za uporabo kode.

Nazadnje, sledite Glovo na socialnih medijih. Tam pogosto objavljajo aktualne promocije in Glovo kupone, ki jih lahko izkoristite za prihranke pri vaših naslednjih naročilih.

Z malo pozornosti in spretnosti pri iskanju, lahko z Glovo promo kodami prihranite pri vsakem naročilu. Bodite pozorni na te priložnosti in izkoristite Glovo na najbolj učinkovit način.

Slika

Ostale Glovo ugodnosti

Platforma ponuja številne dodatne ugodnosti, ki naredijo uporabniško izkušnjo še bolj privlačno. Redno organizirane posebne ponudbe in akcije na izdelke Glovo partnerjev uporabnikom omogočajo prihranke pri naročanju hrane, živil ali drugih izdelkov, ki so na voljo preko aplikacije. Med tovrstnimi akcijami lahko uporabniki dobijo vrhunske izdelke po boljših cenah.

Poleg tega Glovo pogosto ponuja promocijske cene pošiljanja ali brezplačno pošiljanje za določena naročila, kar prispeva k dodatni ekonomičnosti. Glovo partnerji, vključno s priljubljenimi restavracijami, trgovinami in lekarnami, pogosto sodelujejo v takšnih promocijah in strankam nudijo raznoliko izbiro z dodatnimi prihranki.

Naročnina na Glovo Prime, premium članstvo, ki omogoča brezplačno dostavo izbranih izdelkov, je še ena ugodnost, zaradi katere je pogosta uporaba storitve Glovo še ugodnejša izbira. Spremljajte Glovo na družbenih omrežjih ali redno obiskujte spletno stran, da spremljate najnovejše posebne ponudbe in promocije ter izkoristite vse ugodnosti, ki jih ponuja ta platforma.

Za prvo naročilo na platformi Glovo imate priložnost izkoristiti posebno Glovo kodo za prvo naročilo, ki vam omogoča ugodnosti ob prvem nakupu. S posebno kodo za prvo naročilo boste lahko prihranili pri svojem prvem nakupu in uživali v udobju dostave na dom. Glovo koda za prvo naročilo vam bo poleg okusne hrane zagotovila tudi velik prihranek.

Glovo aplikacija

Glovo app ali Glovo aplikacij.je vaša rešitev za enostavno in hitro dostavo na dom. S to aplikacijo lahko preprosto naročite hrano, živila, cvetje, drogerijske izdelke in še veliko več, ne da bi zapustili udobje svojega doma. Enostaven vmesnik omogoča hitro iskanje in naročanje želenih izdelkov, medtem ko vam različne možnosti plačila zagotavljajo udobno izkušnjo nakupovanja. Prenesite si Glovo aplikacijo še danes in uživajte v brezskrbnem naročanju na dom!

Glovo vračilo in reklamacija

Če želite zahtevati ali vrniti dostavljeno naročilo, odprite Glovo aplikacijo ali Glovo spletno mesto in poiščite Glovo kontakt za podporo strankam podjetja. Nato jim v klepetu ali po e-pošti opišite težavo, ki jo želite vrniti ali reklamirati. Navedete lahko tudi svoje ime, številko naročila, ime restavracije/trgovine in priložite fotografije. Nato počakajte na odgovor od službe za podporo strankam. Če bo podpora strankam želela več informacij, jim jih zagotovite, da bo vaš primer lahko rešen.

Glovo zaposlitev

Če vas ta storitev dostave zanima in želite biti njen del, lahko za Glovo začnete delati kot partnerski kurir oziroma Glovo dostavljalec. Ne glede na to, ali boste temu delu posvetili ves dan ali le nekaj ur, lahko pri tem podjetju določite, kako dolgo, kdaj in kam boste dostavljali pošiljke. Vse informacije o tem delovnem mestu so na voljo na spletni strani tega podjetja.

Glovo Black Friday

Prvi korak je, da ste vedno na tekočem. Black Friday in druge velike akcije, kot so božične razprodaje ali akcija Cyber Monday, so idealni časi za uveljavljanje Glovo promo kod. Te posebne ponudbe lahko vključujejo popuste na dostavo, znižane cene določenih izdelkov ali celo ekskluzivne pakete ponudb, ki so na voljo samo za omejen čas.

Poleg Black Friday in podobnih dogodkov, se ta platforma pogosto udeležuje tudi lokalnih festivalskih razprodaj ali posebnih dogodkov. Na primer, med kulturnimi festivali ali lokalnimi praznovanji, lahko Glovo ponudi posebne promocije, ki so povezane s temi dogodki.

Torej, bodite pripravljeni, ko se približujejo veliki nakupovalni dogodki. Z malo spretnosti in pozornosti lahko pri nakupih z Glovo prihranite veliko, še posebej med dogodkom Black Friday in podobnimi znižanji. Spremljajte ponudbe in izkoristite te priložnosti za prihranek.

Kako uporabiti Glovo kodo za popust

Promo koda Glovo je najboljši način, da na platofrmi Glovo prihranite. Njihova uporaba je zelo preprosta. Izberite Glovo kupon (za celotno aktualno ponudbo glejte zgoraj), ki ga želite unovčiti na spletni strani ali aplikaciji Glovo. Za kopiranje kode za popust kliknite na simbol škarij. Nato kliknite na oranžni gumb "Uporabi kupon". Preusmerjeni boste v trgovino Glovo. Izberite izdelek, ki vas zanima, in nato kliknite gumb "Dodaj". Preusmerjeni boste v nakupovalno košarico. V polju "Ali imate Glovo kodo za popust?" kopirajte kodo za popust (na primer tako, da preprosto pritisnete tipkovno bližnjico CTRL+V) in kliknite gumb "Dodaj". Zdaj morate le še dokončati nakup.

Slika

Če niste izbrali nobene Glovo promo kode, bodite pozorni na kode za popust Revolut ali Croatiarevealed.com. V primeru, da ne morete uveljaviti Glovo kode za popust, je težava morda v njenem datumu veljavnosti ali pa kupon velja le za določeno blagovno znamko ali kolekcijo. Zato natančno preberite pogoje in določila kode za popust.

Trgovine, kjer vas nagradimo

Preusmerjanje je bilo uspešno.

Pripis nagrade na vaš račun

Po opravljenem nakupu bomo nagrado pripisali v 48 urah.

 • Preusmerjanje v trgovino

  Preusmeritev ste sedaj uspešno zaključili.

 • Kupi v trgovini

  Opravite nakup izdelka po vaši izbiri.

 • Pripis nagrade na vaš račun

  Ko oddate naročilo, bomo vašo nagrado v 48 urah pripisali na vaš Tipli račun.

Opozorilo! Lahko izgubite ekskluzivne kupone in popuste za Glovo.

Samo brezplačno se registrirajte in nikoli ne boste zamudili nobenega kupona.

Na vaš novi račun takoj 10 € Za vsak nakup boste prejeli dodatno bonus nagrado v enakem znesku. Skupaj lahko zaslužite do 10 €. za svoje nakupe.

- ali -
Z registracijo se strinjate s pogoji uporabe in z obdelavo osebnih podatkov.
Že imate račun? Vpišite se