Prihranite pri nakupovanju na Mercator.si. Kode za popust, kuponi, cashback in druge akcijske ponudbe.

Mercator je priljubljena destinacija za nakupovanje, kjer lahko najdete vse od svežih živil do gospodinjskih izdelkov. Ključ do prihranka pri nakupovanju v Mercator trgovini je Mercator kupon. Te kupone najdete v Mercator letakih ali na njihovi spletni strani. Uporaba Mercator kupona je enostavna: ob plačilu na blagajni predložite kupon in popust se avtomatično upošteva. Redno spremljajte ponudbe in izkoristite ugodnosti Mercator kupon, da prihranite pri vsakodnevnih nakupih.

Do 80% popust na zadnje kose tehnike na Mercator.si

Veljavno do 29.04.2024

 

Ponudba se bo odprla v novem zavihku. Posebne kode za uveljavljanje popusta ne potrebujete.

75% popust na izbrana živila in izdelke na Mercator.si

Veljavno do 30.04.2024

 

Ponudba se bo odprla v novem zavihku. Posebne kode za uveljavljanje popusta ne potrebujete.

Do 50% na izbrane izdelke na Mercator.si

Veljavno do 29.04.2024

 

Ponudba se bo odprla v novem zavihku. Posebne kode za uveljavljanje popusta ne potrebujete.

Mercator popusti na izbrane produkte

 
 

Ponudbe najdete po kliku na spletno stran trgovca.

Kako prihraniti v trgovini Mercator

Ključ do prihranka je Mercator kupon, Mercator koda za popust, Mercator popusti in Mercator akcija. Te ugodnosti lahko najdete v obliki kuponov, ki so na voljo v trgovini ali preko spletnih strani z znižanimi ponudbami. Spremljajte aktualne Mercator akcije in izkoristite posebne promocije ter tedenske popuste. Poleg tega vam program zvestobe Mercator omogoča zbiranje pik in pridobivanje dodatnih popustov. Tako lahko pri vsakem nakupu maksimizirate prihranek in izkoristite najboljše ponudbe v trgovini Mercator.

Mercator Slovenija

Mercator, eden največjih in najbolj priljubljenih trgovcev v Sloveniji, ponuja široko paleto izdelkov za vsakodnevne potrebe. Ta supermarket se odlikuje z bogato ponudbo, vključno s svežo hrano kot so sadje, zelenjava, meso in pekovski izdelki, ter gospodinjskimi potrebščinami, izdelki osebne nege in elektroniko. Poudarek dajejo tudi na ekološke izdelke in lokalne specialitete, kar podpira lokalne proizvajalce in trajnostno kmetijstvo.

Poleg pestre ponudbe izdelkov, Mercator nudi tudi različne storitve, kot so dostava na dom, prednaročilo izdelkov in priprava obrokov na zahtevo. Sodobna Mercator spletna trgovina pa zagotavlja enostavno in hitro nakupovanje. Mercator fizične trgovine lahko najdete tako rekoč v vseh slovenskih mestih, kot so: Mercator Ljubljana, Maribor, Kranj, Domžale, Velenje, Koper, Bled in veliko drugih.

Za prihranek, bodite pozorni na Mercator popuste. Ti so na voljo v obliki kuponov, tedenskih akcij in posebnih promocij. Prav tako lahko stranke izkoristijo prednosti programa zvestobe, ki prinaša dodatne ugodnosti in personalizirane ponudbe.

Z rednim spremljanjem Mercator popustov in Mercator kuponov ter izkoriščanjem članskih ugodnosti, lahko stranke uživajo v učinkovitem in ekonomičnem nakupovanju, kar Mercator postavlja kot idealno izbiro za kakovostno in priročno nakupovalno izkušnjo.

Kje najti Mercator kupon

Ena izmed najbolj privlačnih možnosti za prihranek pri nakupovanju v trgovini so Mercator kuponi. Ti kuponi so na voljo v različnih oblikah, vključno s tiskanimi letaki, ki jih najdete v trgovini, kot tudi na Mercator spletni strani. Poleg tega Mercator svojim strankam, ki so del programa zvestobe, redno pošilja kupone in ponudbe.

Pri uporabi Mercator kuponov, stranke lahko uživajo v znatnih prihrankih na svoje nakupovalne račune. Ti kuponi so običajno enostavni za uporabo – samo predložite jih ob plačilu na blagajni, in popust se avtomatično upošteva.

Poleg direktnih prihrankov z Mercator kodo za popust, je pomembno omeniti tudi Mercator poudarek na kakovosti in svežini izdelkov, kar zagotavlja, da stranke dobijo najboljše za svoj denar. Z rednim spremljanjem Mercator ponudb in izkoriščanjem razpoložljivih kuponov, lahko stranke pri nakupovanju doživijo tako kakovost kot prihranek.

Slika

Mercator 25% popust na en izdelek

Izkoristite odlično priložnost za prihranek pri nakupu v Mercator trgovini s kuponom za 25% popusta na en izdelek, ki ga lahko unovčite vsako sredo. Ta ekskluzivni kupon vam omogoča, da prihranite pri nakupu vašega najljubšega izdelka ali pa odkrijete nekaj novega in ga preizkusite po ugodnejši ceni. Ne glede na to, ali gre za živila, gospodinjske potrebščine, kozmetiko ali kateri koli drug izdelek, ki ga potrebujete, vam ta kupon prinaša odlično priložnost za prihranek. Ne zamudite te priložnosti in izkoristite kupon za 25% popusta pri naslednjem sredinem obisku poslovalnice Mercator.

Mercator spletna trgovina

Mercator spletna trgovina je ena izmed vodilnih spletnih destinacij za nakupovanje živil, gospodinjskih potrebščin, kozmetike in drugih vsakodnevnih izdelkov v Sloveniji. Z izjemno široko ponudbo izdelkov in udobnim nakupovalnim okoljem je spletna trgovina priljubljena izbira med potrošniki, ki si želijo hitrega, enostavnega in zanesljivega nakupovanja od doma.

V Mercator spletni trgovini lahko kupci izbirajo med številnimi kategorijami izdelkov, vključno s sadjem in zelenjavo, svežim mesom, mlečnimi izdelki, živili, pijačami, higienskimi izdelki in še več. Poleg tega spletna trgovina ponuja tudi posebne akcije, popuste in ugodnosti za zveste stranke, ki omogočajo dodatne prihranke pri nakupih.

Z enostavnim iskanjem izdelkov, varnimi plačilnimi možnostmi in hitro dostavo na dom ali prevzemom na izbranih prevzemnih mestih, Mercator spletna trgovina zagotavlja priročno in ugodno nakupovalno izkušnjo za vse stranke.

Mercator Pika

Mercator ponuja sistem zbiranja in unovčevanja pik. Bonitetni sistem je mogoč na vseh prodajnih mestih, označenih z nalepko Mercator Pika, torej v vseh Mercator živilskih in franšiznih prodajalnah ter Mercator Tehniki in partnerjih, vključenih v sistem. Odkrijte preprosto nakupovanje z Mercator Piko. Z mobilno aplikacijo lahko enostavno naročite živila in druge izdelke ter jih prevzamete v najbližji trgovini Mercator. Poiščite najnovejše akcije, sledite svojim nakupovalnim navadam in uživajte v priročnosti nakupovanja, ki vam prihrani čas. Preizkusite Mercator Piko zdaj in odkrijte, kako lahko nakupovanje postane še bolj enostavno.

Mercator kode za popust, ki ste jih zamudili

7% popust na nakup izdelkov gradnjo mTehnike na Mercator.si

19.04.2024

Promocijska koda za popust –10 % na izbrani izdelek mTehnike na Mercator.si

12.04.2024

Koda za popust – 13 % na izbrani izdelek mTehnike na Mercator.si

01.04.2024

Koda za popust – 8 % na celoten naslednji nakup mTehnike na Mercator.si

30.03.2024

Koda za popust – 7 % na nakup izdelkov gradnjo mTehnike na Mercator.si

13.04.2024

Do 50% popust na trajno znižane izdelke v trgovini Mercator

31.03.2024

Brezplačna dostava pri nakupu izdelkov nad 60 € na Mercator.si

12.04.2024

Do –80 % na zadnje kose tehnike na Mercator.si

31.03.2024

Mercator akcija – Black Friday

Mercator, eden največjih in najbolj priznanih trgovcev v Sloveniji, redno sodeluje v različnih znižanjih in promocijah, vključno z znanim nakupovalnim dogodkom Black Friday. V tem času in med drugimi prodajnimi dogodki, kot so sezonska znižanja ali tematski nakupovalni dnevi, Mercator ponuja občutne popuste na širok spekter izdelkov, od živil in gospodinjskih potrebščin do oblačil in elektronike.

Za izkoristek Mercator akcije, stranke lahko najdejo informacije o aktualnih ponudbah v Mercator prodajalnah, na njihovi spletni strani, v promocijskih letakih ali preko e-obvestil. Prizadevanja trgovine Mercator, da bi svojim strankam ponudila konkurenčne cene in privlačne popuste, se kažejo v njihovi zavezanosti k rednemu posodabljanju akcijskih ponudb.

Poleg rednih Mercator akcij, se trgovina ponaša tudi s programom zvestobe, ki strankam ponuja dodatne ugodnosti, kot so ekskluzivni kuponi in posebne ponudbe, prilagojene nakupovalnim navadam posameznikov.

V času akcije Black Friday in drugih velikih nakupovalnih praznikov, Mercator pogosto stopnjuje svoje promocijske aktivnosti, kar kupcem omogoča, da izkoristijo še večje popuste in prihranke. Tako se Mercator izkaže kot ključno mesto za vse, ki iščejo ugodne cene in kakovostne izdelke.

Kako uporabiti Mercator kodo za popust

Mercator kuponi so najboljši način, da na Mercator.si privarčujete. Uporaba kuponov je zelo preprosta. Izberite Mercator kupon (za celotno aktualno ponudbo glejte zgoraj), ki ga želite unovčiti na Mercator.si. Za kopiranje kode za popust kliknite na simbol škarij. Nato kliknite na oranžni gumb "Uporabi kupon". Preusmerjeni boste v trgovino Mercator.si. Izberite izdelek, ki vas zanima, in nato kliknite gumb "Dodaj". Preusmerjeni boste v nakupovalno košarico. V polju "Ali imate Mercator kodo za popust?" kopirajte kodo za popust (na primer tako, da preprosto pritisnete tipkovno bližnjico CTRL+V) in kliknite gumb "Dodaj". Zdaj morate le še dokončati nakup.

Slika

Če niste izbrali nobene kode za popust Mercator, bodite pozorni na kode za popust Shoppster ali Glovo. V primeru, da ne morete uveljaviti Mercator kupona, je težava morda v njenem datumu veljavnosti ali pa kupon velja le za določeno blagovno znamko ali kolekcijo. Zato natančno preberite pogoje in določila kode za popust.

Trgovine, kjer vas nagradimo

Preusmerjanje je bilo uspešno.

Pripis nagrade na vaš račun

Po opravljenem nakupu bomo nagrado pripisali v 48 urah.

  • Preusmerjanje v trgovino

    Preusmeritev ste sedaj uspešno zaključili.

  • Kupi v trgovini

    Opravite nakup izdelka po vaši izbiri.

  • Pripis nagrade na vaš račun

    Ko oddate naročilo, bomo vašo nagrado v 48 urah pripisali na vaš Tipli račun.

Opozorilo! Lahko izgubite ekskluzivne kupone in popuste za Mercator.

Samo brezplačno se registrirajte in nikoli ne boste zamudili nobenega kupona.

Na vaš novi račun takoj 10 € Za vsak nakup boste prejeli dodatno bonus nagrado v enakem znesku. Skupaj lahko zaslužite do 10 €. za svoje nakupe.

- ali -
Z registracijo se strinjate s pogoji uporabe in z obdelavo osebnih podatkov.
Že imate račun? Vpišite se