Ali želite, da v vaši spletni trgovini nakupuje več strank? Začnite sodelovati z nami in pripeljali vam bomo nove stranke.

Kako poteka sodelovanje?

Takoj, ko se dogovorimo, bomo vašo spletno trgovino uvrstili na seznam trgovin, kjer se strankam splača nakupovati. To bo razširilo prepoznavnost vaše blagovne znamke in k vam pripeljalo nove stranke. Nato nam boste poslali provizije za nakupe strank, ki pridejo do vas prek našega portala. Nato bomo večino te provizije vrnili strankam.

Zakaj je za vas koristno sodelovati z nami?

V času našega sodelovanja boste pridobili veliko novih kupcev, ki se bodo k vam z veseljem vračali, saj bodo od vsakega nakupa pri vas dobili povrnjen del denarja. Hkrati bomo oglaševali vašo blagovno znamko, za kar ne boste plačali nič.

Kako je lahko moja spletna trgovina dodana na naš seznam trgovin?

Zelo enostavno je začeti sodelovanje. Samo pišite nam na [email protected] in dogovorili se bomo o vsem. Vse vam bomo tudi podrobno pojasnili in vam pomagali pri potrebni pripravi na naše sodelovanje.

Veselimo se vaših sporočil.

Ali želite izgubiti do vsakega spletnega nakupa?

Samo brezplačno se registrirajte in nikoli ne boste zamudili nobene nagrade.

Na vaš novi račun takoj 10 € Za vsak nakup boste prejeli dodatno bonus nagrado v enakem znesku. Skupaj lahko zaslužite do 10 €. za svoje nakupe.

- ali -
Z registracijo se strinjate s pogoji uporabe in z obdelavo osebnih podatkov.
Že imate račun? Vpišite se